SNA og Árni Winther Arkitekter er nu samme firma


Selmar Nielsens arkitektvirksomhed, SNA, har fra den 7. november 2017 overtaget Árni Winther Arkitekters virksomhed. Formålet er at samle erfaringer og kompetencer i en stærk færøsk arkitektvirksomhed, som skal kunne konkurrere både på Færøerne og i udlandet.

SNA og Árni Winther Arkitekter har i de senere år arbejdet tæt sammen på flere store og krævende projekter, for eksempel Vágar Lufthavn, Landssygehuset og Elværket Sund. Derfor er det en naturlig udvikling at samle tegnestuernes aktiviteter i én virksomhed.

”Med denne sammenlægning får vi udviklet en stærk færøsk arkitektvirksomhed, som både kan gøre sig gældende på Færøerne og i udlandet, fordi vi får endnu flere kompetencer og erfaringer blandt vores ansatte. Alle de projekter, som pågår i de respektive firmaer, fortsætter som planlagt,” siger Selmar Nielsen, direktør i SNA.

I 1979 startede Árni Winther sin tegnestue på Færøerne. Han mener, at efter 38 år som direktør i sin egen virksomhed er tiden kommet til at sikre sig, at aktiviteten kan fortsætte i et større og stærkere færøsk firma.

”Forandringerne har været mange indenfor rådgivningserhvervet de seneste årtier. Projekterne bliver fortsat større og kræver flere specialkompetencer. Rent fagligt giver dette skridt derfor god mening, idet der nu skabes én virksomhed, som er i stand til at løse endnu større og mere udfordrende opgaver,” siger Árni Winther, der fortsætter som arkitekt i firmaet. 

Árni Winther Arkitekter har otte ansatte og de fortsætter alle i SNA, hvor der i forvejen er 18 ansatte. Fra årsskiftet vil adressen være Landavegur 9, hvor SNA holder til. Navnene SNA og Árni Winther Arkitekter vil i en periode blive brugt som fælles logo. Direktøren i firmaet vil fortsat være Selmar Nielsen.

”I SNA er vi meget glade for at udvide vores medarbejderskare med så kompetente fagfolk. Denne sammenlægning er et led i vores strategiske plan om at udvikle og styrke virksomheden yderligere,” siger Selmar Nielsen.


den stedbundne nordiske arkitektur

© 2020 by SNA             SNA arkitekter ApS | Hermodsgade 24, 1.sal | 2200 København N |  Danmark | Tel + 45 5373 9495    | sna-arkitekter@sna.dk