SNA hædret med ”Special Mention” i to kategorier hos Architizer


SNA er udvalgt til hæderen, ”Special Mention” af det store internationale websites, Architizer, i de to kategorier: Best Medium Firm og Best in Europe.


Architizer A + Firm Awards står for et af de største ”awards program” som årligt promoverer og fejrer de bedste arkitektoniske discipliner. For at ære virksomheder som arkitektfirmaer, landskabsarkitekter, ingeniører, indretningsarkitekter og fotografer i alle størrelser.

Deltagerne vurderes ud fra: æstetik, innovation, indvirkning, alsidighed og mission.


Direktør hos SNA, Selmar Nielsen, glæder sig over udvælgelsen:

- Blandt de internationale virksomheder, som indsender projekter til Architizer, udvælges kun en lille procentdel til ”Special Mention”. Ved at komme så langt og endda i to kategorier, mener vi, at vi har påvist, at vores arbejde udmærker sig. Vi har et stærkt team, som rummer de evner og den ekspertise som skal til i projekter, som med tiden er blevet både større og mere komplekse end tidligere.


- I vores projekter stræber vi efter at finde frem til, hvordan arkitekturen kan skabe velfungerende bindeled mellem noget eksisterende og noget nyt. Vi har bevist, at vi på Færøerne er på nøjagtig samme niveau som udenlands, når det kommer til arkitektur, rådgivning og byggeledelse af omfattende projekter, forklarer Selmar Nielsen.


De projekter, som ligger til grund for bedømmelsen er: Udbygning af Landssygehuset, Vaga Lufthavn, Folkeskolen i Fløtum og Transformatorstation i Torshavn. Projekterne er skabt i samarbejde med arkitektfirma Árni Winter Arkitektar der i 2017 blev en del af SNA.


Hos SNA er det et hovedmål at yde bæredygtig rådgivning for byggeri. Vi støtter op om FN’s verdensmål om, at vi alle kort sagt skal kunne leve godt nu og give kloden videre til vores børn i god stand. Hos SNA glæder vi os over, at vore projekter værdsættes af det internationale samfund.


Vindere, finalister og Special Mentions findes i dette link: https://winners.architizer.com/2021/Firms/