Området omkring Landssygehuset asfalteret

Nu er området omkring den nye H-bygning på Landssygehuset i Tórshavn asfalteret. Denne smukke efterårsdag var det tydeligt, hvordan det naturskønne område omkring kommer til sin ret.

Udsigten fra H-bygningen er udsøgt. Bygningen rummer blandt andet fødeafsnit, sengeafsnit, opholdsområder, konferencecenter, genoptræningscenter, psykiatrisk dagafsnit, psykiatrisk sengeafsnit, offentlig kantine, storkøkken, lager og parkeringskælder.

Her én af de nye parkeringszoner. Der kommer omkring nye 130 nye parkeringspladser oveni de eksisterende på Landssygehuset.

Parkeringskælderen i H-bygningen rummer omkring 50 biler.

Bygningskonstruktør, Kristian Niclasen fra SNA, er projektleder på H-bygningen på Landssygehuset.


den stedbundne nordiske arkitektur

© 2020 by SNA             SNA arkitekter ApS | Øster Søgade 22 | 1357 København K |  Danmark | Tel + 45 5373 9495    | sna-arkitekter@sna.dk